Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ustvari med vašim obiskom naše strani in jih shrani na vaš računalnik. V piškotkih so shranjene nastavitve za spletno mesto, velikosti besedil, jezik itd. Imamo dve vrsti piškotkov: Piškotki prve osebe, torej spletne strani na kateri se nahajate in piškotki tretjih oseb, ki so nastavljeni iz drugih domen, ki imajo na spletni strani vključene različne vsebine (analize, družabna omrežja, oglasi,...).

 

Naša spletna stran uporablja naslednje vrste piškotkov:

 

SEJNI PIŠKOTKI

Sejni piškotek se ustvari, ko odprete našo spletno stran. Sejni piškotek se uporablja za shranjevanje informacij v primerih kot so izbira jezika, zavihek na katerem se nahajate, velikost besedila, jezik itd. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno. 

 

PIŠKOTKI TRETJIH OSEB OZ. PARTNERJEV

Piškotki tretjih oseb se uporabljajo za razne spletne analize, spletna oglaševanja, družabna omrežja ipd.. 

 

Piškotki na naši strani:

 

Google Analytics: Uporabljamo ga za analiziranje obiskanosti, povprečnega časa, merjenja najbolj priljubljenih vsebin, lokacije internetnega posrednika, podatke o brskalniku obiskovalca ter iz kje je obiskovalec prišel.

 

Facebook Connect: Omogočanje interakcije z vpisanimi uporabniki v socialnem omrežju Facebook (komentiranje, deljenje, všečkanje). Tretje osebe (podjetje Facebook) lahko zbirajo podatke o statistiki uporabe.

 

Vključi piškotke za to spletno stran

Razveljavi mojo odločitev za to spletno stran

Splošni pogoji  • Zasebnost in piškotki  •  2010 - 2017 © Kreativna tovarna, Ljubljana